Čakanie...
Anotace: ...a stále...len to nekonečné čakanie na niečo,čo možno nikdy nepríde...
márne pohľady na telefón na stole,
takto telepatia nefunguje,aspoň teraz nie.
okno mojim pohľadom prebodnuté tisíckrát,
hľadím von a hľadám tam tvoju krásnu tvár.
tá pieseň,čo vtedy hrala,
cítila som sa pri tebe taká malá.
vravím si,skončiť s myšlienkami na teba už mám,
no napriek tomu v snoch letím s tebou ku hviezdam.
cítim sa ako blázon,vnútri vo mne to vrie,
len zaľúbený človek pozná,čo to za pocit je.
zlomený úsmev ostal mi visieť na perách,
odteraz ma nájdete len v hlbokých tmách,
kde čakám.
a stále.
čakám.
posledné slová napísané v básňach,
už viac nedokážem takto čas strácať.
posledné tony vydala moja gitara,
aj tá posledná sviečka dohára.
vezmi moju ruku a prinúť ma žiť,
ty máš tú jedinú moc to napraviť.
deň za dňom plynú ako presýpacie hodiny,
a ja prestávam šťastnému koncu veriť,
už nečakám.
it´s over...
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)