Kdo se bojí, nesmí do lesa.
Anotace: jak se do života volá, tak se v životě ozývá
Jak překážkový běh je hledání víry,
často se naděje roztříští o kámen.
Co dělati?
S drzostí sesbírat síly;
jak divocí tygři pochyby rozsápem.
Můj ohnivý meč míří ke svému cíli-
s ním rozštípnu jak polínko včecky klacky
na titěrné třísky, jež odletí na míli
daleko.
Chci věřit, nebojím se facky!
Přečteno 500x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Čarokrásná dívka od vedle, Ctěný pán, Psavec, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)