Anotace: ...
Nemyslel to zle a s tim hulenim taky nesouhlasim... jenze to ze to myslel dobre ti dojde az casem... mrzi me, ze to mohla bejt dalsi sance.. ae pokud mate zase byt spolu, tak se najde dalsi sance... neboj...
23.04.2008 21:41:00 | Someday
Nemyslel to zle a s tim hulenim taky nesouhlasim... jenze to ze to myslel dobre ti dojde az casem... mrzi me, ze to mohla bejt dalsi sance.. ae pokud mate zase byt spolu, tak se najde dalsi sance... neboj...
23.04.2008 21:41:00 | Someday
..nesouhlasim s hulenim, ale kazdyho vec.. ale bonzak,chm, to je vetsi zlo. Roboti: NJH - no jo, hajzl.. nejspis
22.04.2008 18:28:00 | Jen tvůj anděl