Snad se nepoznám
Píšu tvé jméno po sklech vlaků
Snad v dechu jen jsi opravdový
Kdo zná tě tak, že mi to poví
Vím, chodíš spávat do oblaků
Tak přitisknu ti růži k hrudi
Snad její marnost k tobě sluší
Povzneseš, pak tvá slova zkruší
Já chci být sluncem, jenž tě budí
Padej si z výšky, zachytím tě
Jsi nevinný, však nejsi dítě
Snad soumrak zná, co v tobě mám
Dívat se v tebe nemám právo
Miluji víc tě, než je zdrávo
Snad se v tvých očích nepoznám
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: Flamy, 0-0, prostě Zuzana, Vlk v rouše, Psavec, janewe, Šerák, s.e.n
Komentáře (3)
Komentujících (3)