Můj krásný anděli
Neplakej už můj krásný anděli,
tvé tváři slzy nesluší,
moc toho času jsme neměli,
cítím jak tvé srdce rychle buší.
Tak neroň už pro mne své slzy,
a přestaň s tím prosím hned,
možná setkáme se brzy,
možná za pár let.
Miluji tě,
chci jen říci,
neplakej prosím,
zapal svíci.
V srdci mě navždy měj,
jen o tohle tě žádám,
na mou lásku vzpomínej,
teď ti sbohem dávám.
Můj krásný anděli...
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, radexk
Komentáře (0)