Beruško, jestli máš tvýhle myšlenky, tak by sis o tom asi měla s někým promluvit... sebedestrukce je svinstvo! ... a vnitní hlasy, které k té sebedestrukci nabádají to je fakt průser a hnus!
Jen doufám, žes tohle téma otevřela náhodou a né proto, že Tě to trápí...
Každopádně držím palce! :o)
23.04.2008 13:17:00 | Hannazka
Silná báseň, poutavá a krásná ... nevím, jak si přišla na tento nápad, ale opravdu, báseň je velice vyvedená.
20.04.2008 17:18:00 | AyA Ones