Už zítra
Střepy svých plískanic
dáváme na oltář
pro okamžik,
aby vyšlo slunce
už zítra…
Zmatení
vedeme války
o svoji důstojnost.
Iluze a touhy
se zdají být na dosah.
Ale dnes chci ještě spát.
A ty divoká vodo, smyj všechny mé slzy...
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Favi, Ctěný pán, Psavec, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)