Možná, že někde cestou přistoupím, vždyť v batohu stejné věci nosím, víc mi netřeba, tak až uvidíš mne, zastav, prosím ...
12.10.2008 10:40:00 | jita.1965
to ja sem prd stopař a jestě horší basnik...nemam vubec žadnou knihu verší...akorat citáty..tak to jde ne? :))
26.04.2008 20:41:00 | saddova
níže mě předběhli se vším, co jsem chtěl napsat :)
takže jen razítkuju
(roboti otravujou s VHS - hňupi, asi nikdy nikam takhle nevyrazili)
21.04.2008 23:22:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Určitě tam dojedeš,
držím Ti palce.
A když náhodou pojedu kolem,
vezmu Tě kus cesty a stavíme se na kafe.
20.04.2008 12:00:00 | a_tao
Všechny Tvé básně - nádhera, dokážu se s jejich náladami ztotožnit... (na své abstraktní rovině, samozřejmě :-))
20.04.2008 07:09:00 | Pavelpaja