Tři role
Anotace: ....................
U nás v divadle,
svoje role hrajeme,
žolíkové karty hrajeme,
kdo tady prohraje,
/kdo má esa v rukávu/
do plechovky pomaže,
zítra ráno už nevstane,
jeho představení,
skončí jak když bodne,
/nožem v kuchyni/
neznámá slečna,
na jevišti stojí,
u velké lampy,
prodává tělo své,
kam za svým snem šla,
však kam dojde,
když ulice její,
stále jí nekončí,
velký,
malý,
tlustý,
hubený,
za ní pořád chodí,/pejsky připomínají/
pro ty svoje touhy,
velmi moc si zaplatí,
smutnému chlapci,
jeho láska,
na hlavu,
koš hodila,
teďka ulicemi bloudí,
na ní myslí,
žádnou jinou dívku nevidí,
slepý je k lásce,
bílou hůl nosí,
najde se nějaká,
která mu jí sebere?
Oranžový balonek,
zmizel na nebi,
malý obraz života,
kousky puzzle,
rozpadli se,
kdo to zase složí….
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: Severka, Bíša, Psavec, Lachailla, Princezna.Smutněnka, s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)