kdyby je hnusný slovo proto sem použila kéž...zní to líp...
já si na nic nestěžuju..jen vzpomínám jak tenkrát bylo krásně..ráda bych si to zopakovala..ale to už se nikdy stát nemůže...
23.08.2008 00:52:00 | Aniška
Kdyby je hnusné slovo... A sama ho též tak často používám :(( Doufám že mě chápeš... Malá už nejsi ale stará taky ne, nikdy se dopředu nedozvíš co se věechno může ještě stát...A kdyby nestalo-- Třeba to tak mělo být, kdo ví? V každém případě Ti moc držím palce...
23.08.2008 00:47:00 | kejtyyy