Anotace: ..tam uvnitř
je krásná, dost taková depresivní a to si vypadal tak vesele :-D no jo já taky vypadám většinou dost vesele a tak a co ze mě pořád padá :-)
22.04.2008 11:55:00 | Melfëa
och..... no co říct. já jsem už profláknutá svou neschopností komentovat ale jelikož jsem v procesu kdy se ze mě stává lepší člověk (hahaha), mohla bych to zkusit dokázat. takže příště:) nebo takhle. já vůbec nevím, jak můžu soudit báseň hned podle názvu, ale z něakého záhadného důvodu jsem očekávala něakou děsnou nadsázku a ono tohle... ale to neznamená že se mi to nelíbí-naopak! je to skvělé. a to tak že velmi. zkrátka mám ráda překvapení.
20.04.2008 18:09:00 | Já Esther Ruth
noční svět je nádherný...jen ho nějací pitomci pokaždé přemalují na bílo...
20.04.2008 15:26:00 | Severka
pane, nejste originální, žiletky dneska nejsou v módě a nezapomenout na rozmařilost zrání ;))
20.04.2008 10:28:00 | EsmE
ledové jehličky v zádech.... asi nějaká severská akupunktura, ne?? ;)
20.04.2008 09:41:00 | prostějanek