Anotace: ...prostě jen tok myšlenek, které mi letěly hlavou, když jsem stála ráno venku a nechala na sebe působit okolí...
Tak se koukni o kousek níž, co jsi způsobila svým pohodovým veršem. Mělo by se to zpívat na píseň od Zelenáčů, kterozu zpívá tuším Mirek Hoffman. Ten první verš jsem si od nich vypůjčil, ale už nechci být v chodníku kvádrem žulovým...;o)
Chtěl bych být nedělním ránem,
veleben něžným veršem Tvým,
chtěl bych být sladkým marcipánem,
do něhož kousneš zoubkem svým.
Chtěl bych být vším, co verš Tvůj chválí,
zdrojem nedělní pohody,
Sluncem, které se vykutálí
z okraje jarní oblohy.
Červánkem, z něhož den povstává,
plaší noc a s ní krásný sen,
motýlkem, co Ti křídlem mává,
než zaboří se sosáčkem
do hlubin květu nádherného
a začne sladký nektar sát,
nemyslet na nic určitého,
prostě jen na světě být rád...
26.04.2008 20:28:00 | Kozoroh 1
Dýchla na mě takovou pohodou a klidem. Robot píše SKVěle. A já se přidávám.
23.04.2008 14:43:00 | Čarokrásná dívka od vedle
Hezky vyjádřený okamžik nedělního rána.A jak píše saddova, kouknu z okna a vidím jiné lidi v jiném městě a přitom jsou si tak stejní. I roboti to schvaluji ZaRUčeně :-):-)
20.04.2008 22:44:00 | Danah
jo taky si jdu udelat kaficko,jen bez cukru, :)
je to tak realisticky, že jsem si představila, jak stojím pred barakem, pozoruju lidicky z toho meho rodneho města a oni tu vážně jsou..všichni ti, co jsou v teto basni obsazeni..jiní lidé, jiné město,ale přec tu jsou :)
20.04.2008 16:40:00 | saddova
...přesně tak voděnko...to jsou takové chvíle, které nejsou ničím zvláštní, ale člověk se cítí tak krásně uvolněný, odprostí se od všech problémů, které ho třeba tíží a jen tak vnímá...
20.04.2008 10:51:00 | Lorraine