vesmír v nás
učení vědci k nebesům vzhlíží
střed vesmíru tam prý hledají
však nemluvně nejlíp ví
kde že se vesmír kříží
když nehledají v sobě samém
pak žádnou šanci nemají
ten střed je jenom v nás
ukrytý v hloubi našich srdcí
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: saddova, Lota, Rbb, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)