Těšeníčko
Anotace: Můj život... přešla jsem do nové fáze a píšu nějak jinak, až se sama divím.
Znáte ten pocit "těšení se na někoho"?
Já jo, těším se na dvojčata.
-jsem s tím už trapná-
Znáte ten pocit "milovat někoho"?
Já ne, já se jen těším.
-jsem zoufalá-
dezorientovaná ve svém nitru plácám nesmysly.
ubližuju tím: sobě, jiným a všem je to jedno.
Pokrytci.
Mám černé svedomí, tak se budu zas jen zoufale těšit.
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: Walentine, Erion Fate, padající do neznáma, Liss Durman, Petbab, embryo v hlave, Kanzy, Psavec, WhiteSkull, Šerák, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)