Realita stručně
Anotace: *krátký úvodníček k té dámě (ne)přítomné*
*
Proč se spokojit s mlhou za okny
když mlha z cigarety lepší je
na co znát sedm divů
a nemyslet že konec běhu je
k čemu řídit lodě v umyvadlech
raději oceány proplouvat bys chtěl
/aneb zdi kolem sebe
musíš si připustit/
*
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, fuu, Lexisa, Syala, Lylča, saddova, prostě Zuzana, Šerák
Komentáře (6)
Komentujících (5)