Válka slov
Slova jako korálky,
náhrdelník zdobí,
vytáhl jsem do války,
plné hnusu - zloby.
Je to válka bez zbraní,
válka per a slova,
do ní jsme teď zabraní,
zas a zase - znova.
Jedno slovo druhé stíhá,
protivník se třese,
když se jazyk v ústech míhá,
tlak slov - neunese.
Porazil jsem protivníka,
na kolenou klečí,
jako osel divně hýká,
představte si - brečí!
Pak však změnil taktiku,
od slov přešel k činu,
v očích vidím paniku,
nepřiznal by - vinu.
Tak na mé tváři ozdoba,
teď fialově kvete,
proto pozor na slova,
já vám říkám - bděte!
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, monterka, Ctěný pán, Psavec, labuť, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)