Jablunkov
Anotace: Nejspíš to znáte sami, když těm, co jsou tu "pro nás", není nic svaté.
Z židovského hřbitova je parkoviště,
minulost je zničena, žádné příště.
Šesticípá hvězda dokonalost značí,
na kapotech aut jsou pírka ptačí.
Jako duše padlých spadly z nebes,
bez opory slepce následuje pes.
I já kráčím v studu, co jsme dopustili,
aby slzy mraků naše viny myly.
Bratrství a láska je tak zahanbena,
do paměti vrývám cizí jména.
INVESTICE MĚSTA,
BOŽÍ PRST I TRESTÁ!
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: denebrin, Dacryon Beata, Weylin, maena, Iva Borecká, Dota Slunská, excited, vodnař, Psavec, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)