Nudně smutná
Anotace: ...tak nějak na mě dnes v práci všechno padlo...tipy fakt nečekám
Koukám z okna
a kynglám nohama
naprosto
znuděná
večerpaná
pozoruji peroucí se mraky na obloze.
Sedím v kanclu
s nesnesitelnou teplotou
a přemýšlím
co vše bych mohla dělat
kdybych se za pár šupů
nenudila u telefonu...
Nebylo by to o nic lepší
nudila bych se doma
protože po mě neštěkne ani pes...
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: radexk, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)