s chlastem je kříž, tady je můj pohled na něj:
Když člověk vypije
víc než 2 promile
má divný myšlenky
převážně nemilé
Vypadá že mu je
dost věcí jasná
dočasně trvá jen
ta chvíle šťastná
Před svejma blízkejma
s prosíkem klečí
alkohol pracuje
upřímně brečí
Agresor pro prdel
každýho zmlátí
doma pak bez citu
manželku klátí
Ve chvíli extáze
zhmotnění pohody
zdá se že chlastání
má jenom výhody
Ráno je krize
nad vším se zdržuješ
nic nemá smysl
celej den 'gaučuješ'
Nad kýblem se slibem
dáš chlastu valé
sám víš že na úspěch
šance jsou malé
Od starý dostaneš
poslední výhružku
za dva dny sedíš zas
v hospodě "Na Růžku"
29.05.2008 11:40:00 | 6thSun