Anotace: A můžeš za to ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zlatá nevědomost...čím víc člověk ví, tím víc si pokládá otázek...
Výroků o /ne/vědomosti najdeme celou škálu! Podstatou celé věci však je, že nelze vědět všechno a tak to má být. ;-)
21.04.2008 20:44:00 | Chancer