Anotace: ... myšlenka
myšlenka, chtěla jsem napsat. A pak jsem si všimla tý anotace..:) Velice působivá myšlenka... všechny tvé myšlenky...
Ale přihoď taky zase něco jako je sněhová vločka z Guatemaly...;) (nevzpomínám si na název... zmuchlám tě, sněhová vločko z Guatemaly, nic není magičtější než kdybysme spolu tenkrát spali, zmuchlám tě, aby nebylo vidět co malíř pokazil a poeta urychlil v tom koši... atd.) K tomu se stále vracím..;)
Ale vlastně přihoď cokoli... všechno zhltnu... jedním dechem... okouzlena... :)
21.04.2008 00:01:00 | Renatka