Promiň
Anotace: jinak to nejde a ta osoba to ví....moc mě to mrzí.
Procházka křovím plným trní,
to je to, co prožíváme.
Trny a ostny bodají do tvých dlaní
– takhle bodá jen neporozumění.
Dláždíš mi cestu,
která vede jen přes tvé rány,
já už to nesnesu,
ten pohled na ty šrámy.
Promiň, že se tě takhle vzdávám,
Tak lehko a bez boje
co u těchto slov prožívám,
víš snad nejlíp sám
Miluju tě
Přečteno 441x
Tipy 42
Poslední tipující: Dreamer, Eru Alonnar, Dreamer.Z, enigman, ilona, Vlk v rouše, Zefi, susana načeva, zlomený a nanicovatý -__-, Jirda, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)