moc hezký, připomíná mi to..hmm, už nevím co, asi život, ale je to moc hezký..
29.06.2008 22:43:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Taky mi to občas připadá, jako když koukneš do bubnu pračky... a sem tam i rytíř z tance na paloučku chytá křeče.. a něžná víla nad hlavou zas točí těžkým mečem.
22.04.2008 08:57:00 | Šerpík 1