Éterický funebrák aneb jak se stát dospělým

Éterický funebrák aneb jak se stát dospělým

Anotace: co dělat se sny mládí ve věku dospělosti

sny
potvrzení, že svět
může být lepší

svět
potvrzení, že takhle
to bohatě stačí

sny
nemají ploty,
hradby na tisíc zámků

sny
bez data spotřeby
zde jsou na věky věků

sny
nikdy nečekají
až naprší a uschne

svět
se jim brání
a naděje
sotva kdy hlesne

tak než si sny nechat
ničit
na povely světa
jak šašek cvičit

vykopu díru
sny uložím
navrším hlínu

sny pohřbené
jsou sny věčné
Autor TH, 21.04.2008
Přečteno 626x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, Psavec, sioned
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ty hezké se mi vyhýbají

16.08.2008 15:21:00 | takova

líbí

Bez snů zchudneme.

21.04.2008 10:37:00 | Psavec

líbí

Nejsou sny někdy to nejlepší co můžeme mít?

21.04.2008 10:02:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel