Příliš nahé noci
Anotace: ((jedna z letitých šuplat))
Vůně těla line se tmou
Korálky přízračna...tiché v té tmě jsou
Vládnoucí mocné kmeny ošacené
Osahávají perutě chladu,hvězdy zasvěcené
-
Zhasli nám touhu nevšední
Tak šilhá po nás slepota
Za úsvitu nám zas prozradí
...Jaká je noci nahota
-
Stydlivý den není věčný všem
Vrásčité porosty,šlépěje na něm
A postava vykřikujíc do tmy touhu světla
Nevidí...krásu noci-utopila ji tvrdohlavým žalem
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě Zuzana
Komentáře (1)
Komentujících (1)