Balada o boji
Pozor chlapy, dneska to na nás budou sypat!
Poznal jsem hlíny vůni,
život kořenům dávajíc,
po kolena v blátivé tůni,
do kostí zima hlodajíc.
Na poli bílé květy,
v ranním oparu hmyz nebzučí,
oranice dělící dva světy,
chlorový mrak nás má v područí.
přes závoj slz bolestných,
bajonet do ledviny se boří,
nevystřelil jsem jediný náboj,
a přec duše má v pekle hoří.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (0)