Hodinové ručičky
V zajetí času
co neúprosně běží
*nehnu se*
tak zastav se se mnou
proč čas z nás jen těží
odnáší krásné okamžiky
otočením ručiček
proč jenom
všichni
tak rychle vyrostly
z dětských botiček
tak spomal už
na chvíli
dej nám čas
chci slyšet znovu zas
duší hlas
nejen žít ve spěchu
kde tlukot srdce
je jen posledním zvukem
nač krmit se každý den
děsivým hlukem
vždyť krásné je
zastavit se
pozorovat tichou krásu
v úžasu
pozorovat
nezpozorovatelné
proč tak prosté věci
nejsou jen reálné
-'upadnout v úžasu'
-'třebas mne napadne'
-'*něco reálného*'
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Veru, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)