Minuta života
Poslední minuta
do konce života
pach a chuť smrti
důstojnost drtí
Počítáš vteřiny
modlíš se k bohu
zoufale ptáš se
chvíli navíc chci,mohu?
Rukama objímáš hruď
a jen sípeš
supi jsou blízko
brzy už chcípneš
Promiňte drsnost mou
jen na ni mám páky
vždyť život je drsný
no a smrt....taky
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Sana.sorrow, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)