Zlomy člověkovi
Už dávno...Skákal jsem
v nostalgickém budoucnu
a ladně korigoval svět
°°°
Nedávno...V podlaží ležel jsem
opřen o rozežranou minulost
a vzdálený život bolel
°°°
Tehdy...Smrt stala se antibiotikem
-zdávám holt,okřídlený rytíři-
poslední tvore mnou spatřený
°°°
Dnes...Již nicotné nic//
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: prostě Zuzana, drsnosrstej kokršpaněl, Danah, fuu, Lexisa
Komentáře (2)
Komentujících (2)