Fénová
Fénová
Elektrický výboj
s molekulou vody,
na druhý břeh tě
doprovodí.
***
Jen tak stojím u vany
a fén v ruce třímám,
mám zavřená víčka
a vzpomínám.
Na to, co nebylo,
co není,
co nebude,
co se nikdy nezmění.
Na hořkost cukroví
tvých rtů,
na drsnost hedvábí
našich dnů.
***
Jak na jasné nebe
černá mračna,
do mysli se vkradla,
holka jedna panovačná.
***
Jen tak stojím u vany
a fén z ruky pouštím,
jsem blázen, morbidní,
ale neodpouštím.
Elektrický výboj
s molekulou vody,
na druhý břeh tě
...
Komentáře (1)
Komentujících (1)