Anotace: ... Pavlínce, mojí nej kamarádce, o kterou se můžu vždycky opřít... ale ona o mě může taky... tak aby to věděla... Prý jsem ji rozbrečela(no ale sebe taky)
Děkuju moc moc moc!!! Takhle básnička mi udělala velikou radost:-) Je pravda, že sem brečela jak želva, ale bylo to proto, že mě to dojalo, ne proto, že bych byla smutná... Sem fakt ráda, že tě mám:-* Ještě jednou dík!!!
21.04.2008 21:17:00 | kleopatra.sedma