Říkanka pro Sue
Anotace: ...malá špatnůstka, z koutku mé černé duše...no není to fajn?
Zavřu tě, zavřu do komory
zavřu ti srdce malá Sue
až vyjde slunce nad obzory
staneš se královnou říše mých příběhů
Zavřu tě, zavřu na petlice
důvěřuj maličká slečně z tvých pohádek
až slunce vyjde nad vinice
začneme od konce, mineme začátek
Zavřu tě, zavřu na západy
se stíny na stěnách můžeš si hrát
až vyjde slunce nad zahrady
budeš mi tichounce v náručí usínat
Zavřu ti, zavřu obě dlaně
z každé z tvých řas upletu síť
slunce dnes vyšlo...zatoulaně
pro tebe Sue, přestávám žít
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: Favi, danaska, Churry, Severka, Psavec, Mango-Holka, DodgerKT
Komentáře (8)
Komentujících (8)