Malá (sebe)vražedná
Anotace: Není to řešení a není to o mně...(napsána 17.4.2008)
Zachytit všechny myšlenky na papír
je těžký když v hlavě bordel máš
nad hlavou krouží ti netopýr
a ty se před ním neschováš.
Znáš tu cestu, kudy mrtví kráčí
znáš tu cestu, kudy stíny jdou
otevři bránu a nezavírej oči
právě kvůli tobě tu teď jsou.
Na ruce černou pásku
možná spíš přes oči ji máš
a netopýr nabízí ti lásku
věř mi, před ním se neschováš.
Myšlenky hlavou ti krouží
jen jeden krok, konec a nic
jsou to ty stíny, co po tobě touží
a šeptají do ucha, že chtějí víc.
Kráčíš dál cestou do temnot
přes sebelítost, slzy a chlast
není to snadné nespadnout
netopýr chce si tě teď krást.
Do nebe...pro tebe...cesta je zavřená
v novinách...nápis jediný...sebevrah
jen mrtví kolem, cesta je ztracená
jen ticho a ticho...už žádný strach.
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: petit angelet, Azazen, Charibeja, Dedillope, Zweiblumen, přema, Martin Šimeček
Komentáře (6)
Komentujících (6)