Signály
A další signály z vesmíru
prý co delám a jak se mám,
kolik hříchů už tu znám
kolik mostů už tu znám
a kolik cest vede přímo na západ.
(povídám, co to je za nápad
mám ráda ten svůj břeh)
Prý kdo mne asi spasí..?
kolik že je tech zrcadel
A jestli bych snad chtela zpátky
že z pohádky do pohádky
je jen malý krůček.
Co prý teď delám a kde jsem
a zda-li mám s sebou kalamář?
kdo jsem a jak se mám
kolik vesmírů tedy znám
A kdo mne teda spasí?!
Nikdo!
(Asi...)
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: fialová, adida, Fish, Churry, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)