Doteky
Dotkni se téhle stránky
a ucítíš mé teplo
dotkni se téhle stránky
a ucítíš můj dech
dotkni se konečky prstů
a zavři oči
pomalu sjížděj dolů
až mráz jde po zádech
..zase jsme spolu..
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)