Anotace: Když jsem dal kamarádovi přečíst jednu báseň,zeptal se mě: kam na to chodíš?
hmm, myslím, že tu větu, kterou máš uvedenou v anotaci slýchají ti , co se zabývají psaním celkem často...
jinak k tvé básni : není špatná,ale řekla bych, že to sem tam rytmicky vypadavá a rýmy by se zvladly taky líp...chce to jen trenovat a zase trenovat a bude líp a líp :))
Carpe diem
22.04.2008 11:29:00 | saddova