Klaustrofob
Anotace: To je tak, když se ve Vás mísí protikladné pocity...
Sedíme spolu v jedné cele
zavřeni oba v jednom těle
kůže se zdá být trochu těsná
však dobrých lidí moc se vtěsná
Sedíme v cele – já a zrcadlo
dívám se na nás a v tom mě napadlo
rozbít se na padrť – ať jsou z nás střepy -
snad přijde bachař a jenom mě slepí!
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Syala, hanele m., Moonlight7
Komentáře (1)
Komentujících (1)