Zpověď (či kšaft?)
Anotace: Takhle to začíná a svěrací kazajkou končí
Že jsem šílená?
Ta slova neomalená
mě vzrušují a dráždí-
Že stářím temní rozum?
Držím si svojí pózu
i když pohledy vraždí.
Na kráse nechávám oči
a svět se stále točí
a ty to nevíš-
- nebo vědět nechceš.
Jdu životem tak lehce,
lehce...
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vénëa, estrellita, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Psavec, carodejka, Šerák, hanele m., saddova
Komentáře (5)
Komentujících (5)