Veritasérum
Anotace: ... na druhém břehu?...
Po divokém dni života
přichází soumrak celibátu.
Pak přijde noc.
Ve znamení jakém
se ponese to bytí-nebytí
kdy slunce svítí-nesvítí?
Je vůbec něco
v té nejisté nicotě?
Třeba je život ještě po životě...
Jenom ne celibát po celibátu!
Je zima v kabátě i bez kabátu!!!
Raději hříšně zatracena,
než prožít čas
a nebýt žena.
Přečteno 313x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Vénëa, vodnař, estrellita, fuu, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák, carodejka, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)