Tak trochu naruby
Ze suchého hadru,
moře jsem ždímala.
V slepotě očí,
na Tebe dívala.
A šila cihlou,
ostrostí kruhu.
S úsměvem v leknutí,
šedivou duhu.
Na špičkách palců,
držela se v leže.
Sametem jištěná,
co dlaně s cihlou řeže.
Ve výšce tisíců,
ohla se pro nítě.
S pohledem na slona,
spřádajíc své sítě.
A tma mi svítila,
na stehy z nicoty.
To slunce věčnosti,
bylo tý dobroty.
Když v horku mrazivém,
zaštěkal skřivan.
Že léto se blíží,
tak radši jinam ..
Šít a štěkat by se mělo ..
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: cevert, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)