Božský optimismus...
Dneska se mi bortí Nebe pod nohama
z Pekla prostě vzhůru stoupá hnusnej žár
a všechny ty vrstvy- mraky s oblohama
tenhle všivej sviňák prostě rozehřál....
Dnes mi peklo smaží duše od podlahy
Belzebub se hecnul- stvořil božskej hic
na houby jsou dneska veškerý mý snahy
nejradši bych poslal Peklo do Prčic.
Dneska se holt v nebi trochu zpotí svatí
a andělům- doufám, peří neshoří
klid, brzy to přejde, přátelé mí zlatí
Nebe přeci Peklo vždycky pokoří...
...aspoň doufám...
Váš Bůh
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: G.P., jehlaspichlas, WAYWARD, pejrak, Harr, Blázen? =), Angelon, Bíša, Psavec, prostějanek, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)