Odhodlaná
Bezcenná jak stará mince,
slabá jako stéblo trávy.
Marně chodí, hledá prince,
co náplastí srdce spraví.
Odhodlaná, plná síly,
s mečem v ruce bije se
s těmi, co kdy připustili,
že to láska odnese.
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: elfkan, come-past
Komentáře (2)
Komentujících (2)