ze života.
Anotace: někdy to prostě jinak nejde:-)
Jsou dny kdy se ti nechce vstát,
ale vstaneš a zase jdeš dál.
Jsou dny kdy ti tečou slzy a srdce puká bolestí,
jenže pak to nějak přebolí a naučíš se s tím žít.
Naučíš se žít s bolestí,protože věříš,
že potkáš někoho kdo ti pomůže vstát a
utře tvé slzy.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
Komentáře (2)
Komentujících (2)