bez rýmu
Anotace: I bez rýmu se dají poeticky vyjádřit nevyřčená úskalí
je dobré žvýkat zkyslé olivy
a proměňovat akt pářících se kudlanek
v srdceryvnou skutečnost
je dobré svěsit ruce
a nechat šváby ústící z ušní lalůčků odejít
v klidu odejít
je dobré vyrvat cizí srdce z hrudi
ku kráse toho vlastního
je dobré otevřít oči
a nechat si do nich plivnout
nic netušícím nepřítelem
je dobré mlčet
je dobré dýchat
je dobré počkat si na smrt
tudíž je dobré žít
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (0)