Jako ve snu
Anotace: Něco jsem vytvořila.
Sáhnout na slunce.
A zavřít oči.
Nadechnout lehounce.
Všechno se točí...
Kouknout se do oblak.
Políbit lásku.
Nečekat na soumrak,
loutko na provázku.
Všechno se točí...
Vydechnout lehounce.
Otevřít oči.
Sáhnout si na slunce.
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Psavec, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)