chvíľa
Končekmi pocitov zachytím cvengot
rozbitého skla
šero v chodbách odnikiaľ a nikam
a krik telefónu postaveného na holej dlážke
pochovám pohyb- nechajte ma! chcem chvíľu
(iba pre seba)
a nedívajte sa tak pohŕdavo!
som dnes večer ako voda... hlboká
tak koľkokrát tu ešte taká budem?
v tenučkých šatách uzimená
zvoniť na zvonček a potom utekať
pred svetlom chýbajúcim do mojej skladačky
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Petbab, Dota Slunská, vodnař, hanele m., Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)