To se dneska holt stává a vždycky se najde řešení ;-)
23.04.2008 17:12:00 | Chancer
básnička moc pěkná, osobně nevěru neuznávám ať je z té či oné strany.
Připomnělo mi to jeden příběh, jenže ten dotyčný zapíral a zapíral. Ty jsi alespoň kádr a přiznal ses. Pomyslně před tebou smekám, to dokáže jen opravdový chlap. :-))
23.04.2008 17:12:00 | HannyJanny
No co no, naroste to, vyprdne to a bude o dalšího prcka víc, ty s tím naděláš :-D :-)
pěkně si nám "zanevěřil"
23.04.2008 09:23:00 | saddova
holt, kdo umí, umí
a kdo neumí, čumí
aneb tlačí kočárek
jakpak se má tvůj kašpárek ?
:)
23.04.2008 03:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Janičce břich nenaroste, je to přeci tolik prosté. Je to děvče moderní, ani za mák prudérní, nasypala sobě zob, tak ji klidně dále zlob.Dávno máme v koncepci, super poklad - antikoncepci.
PS: Neschvaluji, cha... ale opět si mě pobavil.
22.04.2008 22:47:00 | Jahudkka