Vločky sněhu...
Anotace: Takové zavzpomínaní na sníh a jeho krásy...A samozřejmě taky na hory...
Krásné vločky sněhu,
nutí mě stoupat stále výš.
Přináší mi víc než něhu,
jenž v okamžik uvidíš.
Padají na zrůžovělou tvář,
vítr ochladí tvůj dech.
Je to jak kouzelná zář,
jež pro tebe vypustí vzdech...
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: KLARISA, Badya, Dilla
Komentáře (0)