Splanutí?

Splanutí?

Anotace: vyjádření pocitu štěstí

Srdce hoří v plamenech
Myšlenky točí se jak ve snech
Oheň splanul ve jménu lásky
Vyhlazuje beznadějné vrásky
Vrásky, co ukrývají smuteční síň
Jsi tím, komu já za vše vděčím
Tím, co vytvořil lásky plamen
Hlavně nezapomeň,
že tu někdo kvůli tobě a pro tebe žije
A také že tě z celého srdce miluje
Autor Berilyn, 23.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí