Lepí se to, co je to?
Anotace: Hluboké filozofování unavené špinavé hospodyňky nad hromadou čerstvě naštípaného dříví... nerýmuje se to a je to krátký...
Mám smůlu…
Lepí se na mě.
Mám ji na rukou,
na tričku, ve vlasech…
Voní, ale lepí…
Pes mi líže nos.
Sliny se mi lepí na tvář.
Život je pes –
- život mi líže nos
a lepí se na mě.
Pes se jmenuje Štěstí -
- lepí se na mě štěstí…
Život je štěstí
a štěstí mi líže nos…
Tak proč mám tu smůlu?...
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: Dota Slunská, Robert Thomas, čertíček, Psavec, cevert, estrellita, m-maybe, Jan Antonín, Pišák
Komentáře (6)
Komentujících (6)